Özellikler telefon uygulamaları popüler sanal kulüpler gerçek parayla oynarken

Dalga mekaniği çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kumar kuruluşunda başlatan oyun simülatörleri , hatırlıyorum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , « Yuvarlanan makaralar » ve « Yuvarlanan makaralar ». Hepsi varsayıyor özdeş oyun oynanışı.Kazanan kombinasyon yeni resimler sahip olmak ek ödül bir tur. Geleneksel basari bet güncel giriş oluşturun oyuncu bir şans bir şanslı kombinasyon her dönüşte. O etkinleştirir devrim ve bekler benzer simgeler ödül hatları. Çevrimiçi slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, sağlama oyuncu şans yardımcı ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonra döndürme inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir kazanan kombinasyon kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • Bu serbest boşluklarda sıraya çıkma veya (düşme) yeni resimler.
  • Müşteri kazançları alır eğer belirtilir semboller ayrıca form bir ödül kombinasyonu kendi aranızda veya makaralar üzerindeki kalan işaretler ile.

Bu prosedür kazanan kombinasyonlar durmayacak tekrarlanır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler iş aynı. İlk ve modernize edilmiş bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Talep nedenleri kademeli makineler Basaribet

Oyuncular artık gerekli değil banal kaydır makaralar ve görünmesi için bekleyin ödül ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve büyüleyici 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels iyi bu kriterleri karşılıyor. Gelişen başarılı yapılandırmalar ve bu güncellenmiş resimler dikkat çekmek ve güçlendirmek duygular.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa önemli ödül.

Kademeli makaralar yardım alın birden fazla ödül. oluştururken ücretli kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez ödemeler olabilir oldukça ağır toplam. Bazı şirketler uygulayın çarpanlar ve katsayılar bu daha da fazla artır ödül.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Dalgalar kural olarak etkilemez seviye karlılığı çevrimiçi slotlar. Bir fırsat var indir simülatörler ile büyük karlılık yüzdesi (daha büyük 97 %) veya oldukça küçük (daha az %94). Bağımlılık yok oluşan piktogramlar ve miktar teorik getiri mevcut değil.

Aynı zamanda, dalgalı makaralar artırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Çalışma prensibi cihaz Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Bu nedenle kumar oyunları ile kademeli algoritma genellikle varsaymak daha yüksek dağılım. Çünkü makaralar yeteneğine sahip olduğundan etkinleştir iki kez (veya daha fazla) bir benzer fiyat.Bu şunu doğrular kazançlar yapamayacak görünmeyecek çok sık. dalga slotlar içindeki sistematiklikleri genellikle daha fazla yok %25-30.

Add Comment